Tjenester

It-systemer skal tjene brugeren og gøre hverdagen lettere. Du kommer ingen vegne med en digital proces, hvis den er meningsløs og kompliceret. Det er her, jeg hjælper dig.

Jeg bidrager først og fremmest med min viden til dit projekt. Så alt det, jeg har lært indtil videre. Jeg er ikke SAP-konsulent. Jeg er nok heller ikke den rette person, hvis du driver en virksomhed med flere millioner euro og leder efter Matrix‘ knæk. Desværre kender jeg ham ikke og kan derfor ikke hjælpe dig. Men det er det, jeg tilbyder dig:

Dit nye websted og hosting

Jeg designer og udvikler dit nye websted sammen med dig. Jeg bruger normalt WordPress som mit CMS, fordi det er let at forstå selv for begyndere og giver dig mulighed for selv at arbejde på dit websted. Jeg har specialiseret mig i at levere hjemmesider: webhosting, databaser, PHP og selvfølgelig backup er en del af mit standardrepertoire.

Digital kommunikation inden for og til omverdenen

Arbejder din virksomhed stadig med et gammelt ISDN-telefonsystem? Du sender dokumenter rundt i virksomheden 8 gange mere, indtil alle ansvarlige medarbejdere har set dem, printet dem ud, underskrevet dem og scannet dem igen? Dine medarbejdere skal komme på kontoret, fordi mange processer kun er mulige der? Det er fra i går. Lad os være sammen:

  • bedre at forbinde dine lokationer digitalt.
  • Gør de oplysninger, du har brug for til dit arbejde, tilgængelige på alle dine medarbejderes enheder.
  • Gør teamkommunikation mere effektiv og nemmere.
  • bringe dit telefonsystem ind i skyen.

Netværk

Jeg bringer internettet til dig. Og dig til internettet. Med moderne netværksteknologi. Afhængigt af hvor du befinder dig, kan du få adgang til internettet via VDSL, koaksialkabel eller mobilkommunikation (LTE / 5G).

  • Wi-Fi på hele kontoret. Også for dine medarbejdere og gæster.
  • Prioritering af telefon og alt det, der er vigtigt for dig.
  • Sikker adgang til dit virksomhedsnetværk, selv når du er på farten (og på dine medarbejderes hjemmekontorer)
  • gerne også med videoovervågning

Har jeg vakt din interesse?

Jeg er beæret! Du er velkommen til at skrive direkte til mig, så kan vi tale sammen i telefon, og du kan fortælle mig, hvilke krav du har til en moderne it-infrastruktur.